top of page

PALVELUMME

ArtMax on täyden palvelun parturi-kampaamo, ekokampaamo, meikki- ja kynsistudio. Ammattitaitoisissa käsissämme syntyvät huippuluokan kampaukset häihin ja muihin tilaisuuksiin.

Palveluvalikoimassamme ovat hiusten leikkaukset, hiusten pidennykset, värjäykset, kampaukset, meikit, ripsien & kulmien värjäykset, kulmien muotoilu ja rakennekynnet.

Hanna, Marianna, Elena & Julia

NYT MYÖS EKOKAMPAAMO

Tuntuuko, että hiusvärit ärsyttävät päänahkaa?Haluatko pienentää kemikaalikuormaa ja hemmotella itseäsi luonnollisella kasvivärjäyksellä ja intialaisellä päähieronnalla?

 

Ekovärjäys on hellävarainen tapa sillä siinä käytetään vain 100 % aitoja käsvivärejä.  Kasvivärjäyksellä saa aikaan lämpimiä sävyjä. Ekovärjäys ja ekologiset hoidot ovat huolehtimista luonnosta ja paluuta juurile. 

​AUKIOLOAJAT

Olemme auki sopimuksen mukaan.

Soita 050 3288 586 tai siirry nettiajanvaraukseen, joka on aina auki. 

Huipputiimi palveluksessasi

Mestarikampaajat-meikkaajat.jpg

Hanna, Marianna, Elena & Julia

Katso videomme

TARJOAMME ARJEN LUKSUSTA

Häätunnelmaa

Hiusten värjäys

Juhlakampaus

Juhlakampaus & meikki

❤  Rakkaudesta lajiin
Intohimo työtämme kohtaa ja vankka ammattitaito kuvastuu asiakkaidemme kommenteista.

"Loistava palvelu ja ihana  henkilökunta! Kiitos aivan mielettömän paljon uudesta lookista!"

JAANA TEITTO

Mahtava paikka! Ihania huipputason kampauksia, ystävällinen ja lämmin palvelu. Kauniita värjäyksiä ja leikkauksia. Julialla ja Elenalla on ammattilaisen silmää jokaisen tarpeisiin ja parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Uutena Julian ekokampaajan koulutus. Ilman myrkkyjä, luonnon tuotteilla kaunis lopputulos, ihan yllätyin miten upea tuli! Suosittelen!!!

ANNA-KAISA TOIVONEN

Artmax on loistava paikka! Kampaamo on viihtyisä, siisti  ja tyylikäs .

 Palvelu on ystävällistä, lämminhenkistä ja asiakkaan tarpeet huomioon ottavaa.

Koko henkilökunta on erittäin ammattitaitoinen ja taitava ja huolehtii ammattitaidostaan kouluttamalla jatkuvasti itseään lisää.

 Artmaxissa saa upeimmat kampaukset, laadukkaat värjäykset ja kauniit kynnet. Viimeisimpänä lisänä Julian ihanat ekopalvelut!

Meidän koko perheen luottokampaamo, lämmin suositus! <3

MARJO VIRTANEN

"Viihtyisä ja tyylikäs kampaamo. Palvelu ystävällistä, nopeaa, asiakkaan toiveet huomioivaa ja erittäin ammattitaitoista."

PÄIVI KUUSELA

Hyvä ammattitaito ja palvelu

NATALIA MUUKKONEN

Ihan varmasti palaan taas! Julian ammattimainen työ minun pitkän tukan kanssa ja ystävällinen ilmapiiri koko salongissa tekivät minusta todella tyytyväisen asiakkaan!

MARIKA TETTERMAN

bottom of page