HÄÄT TULOSSA?

Lähestyykö hääpäiväsi? Me autamme kun haluat olla parhaimmillasi. Kaunis ja hehkuva morsian on katseiden keskipiste. Teemme sinusta itsevarman päivän kuningattaren ja kaasoista prinsessat. 

Hääkampaus

Morsiuskampaus voi olla perinteinen tai vallattomampi - riippuen hiuksista ja tyylistäsi. Esitä toiveesi etukäteen ja käy koekampauksessa niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kampausmalli. Tärkeintä on, että tunnet olosi hyväksi & itsevarmaksi ja että kampaus kestää koko päivän. Yleensä hääkampaus on juhlallinen ja siihen on kiinnitetty hiuskoriste, kukkia tai huntu. Myös lyhyeen tukkaan saa tehtyä kampauksen. Voit ottaa mukaan kuvia hääpuvustasi niin saamme aikaa tyylillisesti yhtenäisen kokonaisuuden!

Katso kuvia hääkampauksista Facebook-sivuiltamme

Häämeikki

Hääpäiväksi loihditaan morsiammelle klassisen tyylikäs, kuvauksellinen, kestävä ja omia, persoonallisia piirteivä korostava meikki. Koemeikillä varmistetaan onnistunut lopputulos ja siinä valitaan valitaan meikkivoide, puuteri, korostus- ja varjostusvärit sekä poskipuna ja otetaan huomioon kunkin ihotyypin erikoisvaatimukset tuotteita ja pohjustusta valittaessa. Keskustellaan myös omista mielitymyksistäsi meikin vahvuuden suhteen. Koemeikissä suunnitellaan lopullinen meikki ja valitaan sopivat tuotteet joten itse hääpäivänä on selkeä visio ja yhteinäinen näkemys siitä millainen meikki on tulossa. Koemeikissä on hyvä kertoa oletko menossa suihkurusketukseen, kulmien värjäykseen tai ripsienpidennykseen.  

Hääkynnet

Hääpäiväksi viimeinen silaus kokonaisuudessa ovat kynnet. Voit valita näyttävät rakennekynnet, geelilakkauksen tai manikyyrin. Omat kyntesi voidaan myösi muotoilla ja korisitella tilaisuuteen sopivaksi.   

Ihanaa hääpäivää!

Hääpäiväksi Toivotamme sinulle ihanaa ja onnistunutta hääpäivää! Hyvällä suunnittelulla voimme toteuttaa kampaukset ja meikit myös kaasoille ja hääseurueille. Kysy lisää! 

© 2019 ArtMax Studio